top of page
128-DSC07798.jpg

B•Flow yogastudio

Feel the flow, be the flow.

A B•Flow yogastudio olyan mozgásformák otthona, melyek a mai rohanó világban nem csak testmozgást, hanem mentális kikapcsolódást is kìnálnak. A jóga és a pilates olyan allrounder mozgásformák, melyek egyszerre erösítenek és mobilizálnak, visszaállítják az izmok és izületek erejét, mozgástratományát és rugalmasságát. A mély, tudatos légzéssel egybekötve elösegítik a teljes jelenlétet az adott pillanatban, így megélheted a flow állapotot.

Helyszín

Modern, jól felszerelt jógastúdió a belváros közelében, recepcióval, közöséggi térrel, világos, tágas gyakorlóteremmel, öltözövel. Stúdiónkat Sopronban, a Csengery utca 30.-32 szám alatt találod az Elzett udvarban, bejárat az Àllomás utca felöl. Legkönnyebben a vasútállomás hátsó bejárata mellett jutsz be hozzánk, innen jobbra fel az elsö lépcsön és már ránk is találtál!

Bejelentkezés, bérletváltás

Stúdiónk látogatásàhoz motibro fiókra lesz szükséged. Ha először jársz nálunk jöhetsz enèlkül is, szívesen segítünk a regisztràcióban, ami rendkívül egyszerű és gyors folyamat. Óráinkra a bejelentkezés nem kötelező, a következő lehetőségek közül választhatsz:

  • online vásàrolsz jegyet/bérletet és előre be is jelentkezel

  • online előre bejelentkezel, de a helyszínen vásárolsz jegyet/bérletet a recepción

  • nem jelentkezel be előre és a helyszínen vásárolsz jegyet/bérletet a recepción óra kezdete előtt. Ez esetben minimum 10 perccel kezdés előtt èrkezz, hogy legyen erre elegendő idő az adott óra megkezdèse előtt.

Òrarend

Aktuális órarendünket megtalálod facebook és instagram oldalunkon, vagy kattints ide online órarendünkért!

 

 

 

Házirend

Stúdiónk az órák kezdete előtt 20 perccel nyit és az óràk utàn 20 perccel zár. Érkezz időben, stúdiónkat az óràk kezdetekor zàrjuk, késés esetén sajnos nem tudsz becsatlakozni az èppen zajló óràhoz. Érkezéskor a recepción check in szüksèges, kérlek itt vàrj oktatónkra. Stúdiónk cipőmentes zóna, kérlek az utcai cipődet az előtérben tedd le. A közösségi szobában találsz vendégpapucsokat. Eszközök a jógaórákhoz rendelkezésedre àllnak, kérünk, hogy ezeket használat utàn tedd vissza a helyükre. A jógaszőnyeg tisztításàhoz fertőtlenítő sprayt és törlőkendőt biztosítunk, kérünk használat utàn töröld le a matracot.

bottom of page