top of page

Inside Flow Concert
"Sound of the heart"

with Hie Kim and Beatrix Horváth

Egy teljes nap flow élmény Budapesten! Az Inside Flow koncert elnevezése német nyelvterületen “Klang des Herzens” avagy a szív hangja. Ez a nap ennek a fantasztikus és magával ragadó jógastílusnak az ünnepe. Minden egyes Inside Flow egy kreatív vinyasa flow koreogràfia egy-egy modern zeneszámra szabva. A tradícionàlis jógaelem, a vinyasa modernizàlt, továbbfejlesztett verziója. Minden áramlásban van, a mozgásod, a légzèsed, a tested, az elméd és a lelkes is - ez a Te jógád!

 

Be part of the cult event " Inside Flow Concert" and look forward to pulsating moments, to a day full of creative inspiration with many new Inside Flows.
With the sound of the heart or "Inside Flow Concert" celebrate our worldwide popular Inside Flow yoga style. Each Inside Flow is a creative vinyasa structured and themed to fit a modern piece of music. A traditional component of yoga, the Vinyasa, experiences a continuation of the special and modern way filled with devotion, grace and heart. Everything is in flux, your movement, your breath, your body, your heart - your yoga.

HARD FACTS:

MIKOR / WHEN: 5th of November/ november 5. 11:00-16:00
HOL / WHERE: V.30 Belvàrosi Sportközpont, 1054 Budapest, Vadász utca 30. 
MENNYI / HOW MUCH: 32.900 huf / BRING A FRIEND 60.000 huf
JEGYVÁSÁRLÁS / TICKETS


HOZD A SAJÁT MATRACOD! / BRING YOUR OWN MAT!

YS__8383.jpg
bottom of page